Annons
NOVI Resort

Kretiva och hållbara möten i Visby

Publicerad 11 november 2019

NOVI Resort ligger i Visby, platsen med mest soltimmar i landet. Med ett naturreservat i ryggen med utsikt över havets obrutna horisont och enbart 1 km norr om Visbys ringmur, får du som gäst hos oss det bästa av båda världar.

Vårt läge nära havet och Visby bjuder på många möjligheter till kreativa möten och konferenser. Vi har plats för upp till 180 personer, allt i en fantastisk miljö där hållbarhet är i fokus.

Vi har dessutom ett nyrenoverat gym, nära till vackra löparspår både längst havet och i skogen samt ett utegym på stranden. Det finns även spabad och möjlighet till exempelvis yoga och ledarledd träning, samt olika teambuildingaktiviteter.

När ni har konferens eller möten hos oss serverar vi ekologisk mat med genuina och närproducerade råvaror. Vi är stolta över våra samarbeten med de gotländska matproducenterna och leverantörerna som ön har att erbjuda, 80 % av allt på hotellet är producerat på ön.

Kontakta oss

NOVI Resort Visby
S:t Göransgatan 31
621 55 Visby

www.noviresort.se
info@noviresort.se
Tel: 0498-21 91 00